Opening Beweegpark Roderveld

Opening Beweegpark Roderveld

10/10/2022

Het gaat gebeuren! Op zaterdagmiddag 15 oktober om 15.00 uur is de officiële opening van het beweegpark Roderveld.

Het beweegpark is een prachtige aanwinst voor de buurt rondom de Dorth en Nijenrode/Hofwijck. Je kunt er lekker bewegen in de buitenlucht en elkaar op sportieve wijze ontmoeten.

We hopen dat iedereen veel gebruik gaat maken van de mooie toestellen om zo conditie, lenigheid, kracht en balans te versterken/op peil te houden. Samen bewegen is gezellig en goed voor de gezondheid.

Direct na de opening, op zaterdag 15 oktober om 15,00 uur, door wethouder Alex Wekema en Anouk Liewes geeft Keeke van Reijendam een korte en deskundige training om de toestellen in gebruik te kunnen nemen. Liefhebbers kunnen elkaar wekelijks ontmoeten op donderdagmiddag van 13.30- 14.30 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden of mailen naar beweegpark@rodenfitengezond.nl.

In november organiseren we een informatieavond voor geïnteresseerden, die bijvoorbeeld voor hun praktijk, vereniging of school gebruik willen maken van het beweegpark. Daarbij besteden we ook aandacht aan een “Train-de-trainer”-programma voor diegenen die zelf met wat buurtgenoten willen komen trainen. Als je interesse hebt voor deze infoavond mail dan naam en telefoonnummer naar beweegpark@rodenfitengezond.nl dan sturen we een uitnodiging zodra de datum bekend is.

We zien jullie graag op 15 oktober en natuurlijk vooral daarna op beweegpark Roderveld!

Tot dan, met sportieve groet van de initiatiefgroep en ondersteuners, Henriëtte van Essen, Jolet Dingen, Liesbeth Niessink, Hans Oorthuis, Martien Smid, Marjan Everts, Edwin de Boer (wijkbewoner en fysiotherapeut), Otto Huisman (Stichting Roden Fit en Gezond), Wouter Meertens (WIN) en Remco Schuurman (Wijkbelangenvereniging Roderveld).

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën