Opening Doortrappen-seizoen: we gaan weer fietsen!

Opening Doortrappen-seizoen: we gaan weer fietsen!

26/03/2024

De winter is voorbij, dus we gaan weer fietsen. Het fietsseizoen wordt feestelijk geopend tijdens een gezamenlijke aftrap op woensdag 10 april in theater De Winsinghhof.

Wil je zo lang mogelijk veilig blijven fietsen? Dan is Doortrappen Drenthe iets voor jou! Fietsen houdt je gezond, zelfstandig en brengt je in contact met anderen. Op 10 april 2024 organiseren de gemeente Noordenveld, WiN en de provincie Drenthe de feestelijke aftrap. Het fietsen zelf wordt geleid door Roden Fit en Gezond.

Programma

10.00 uur: ontvangst in theater De Winsinghof met koffie/thee en lekkers, en voorbereiding van de fietsen bij de fietsreparatiekar van de Drentse FietsForensen en de FetVitaalkar van Veilig Verkeer Nederland (VVN).

10.30 uur: start van het programma in het theater, met openingen door gedeputeerde Henk Jumelet en wethouder Robert Meijer, gevolgd door presentaties over fietsveiligheid door Neuroloog Suzanne Persoon van Artsen voor Veilig Fietsen en sportverslaggever Herbert Dijkstra.

12.00 uur: lunch voor alle aanwezigen.

13.00 uur: ontspannende fietstocht door de prachtige omgeving.

Deelname is gratis en alleen mogelijk voor inwoners van de gemeente Noordenveld. Meld je uiterlijk 5 april aan via WiN (Welzijn in Noordenveld), bij voorkeur telefonisch via 050 317 6500 of per e-mail via service@stwin.nl (vergeet niet je naam, leeftijd, telefoonnummer, woonadres en of
je wilt deelnemen aan de lunch en/of de fietstocht). Aanmelden kan tot 5 april 2024, maar wacht niet te lang, want vol = vol!

Het fietsseizoen

Vanaf 17 april gaat de fietsgroep van Roden Fit en Gezond weer van start op de gewone tijd, namelijk elke woensdag om 14:00 uur met startpunt De Hullen. Klik hier voor meer informatie.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën