Thema-avond ‘Emotie-eten de baas’ groot succes

Thema-avond ‘Emotie-eten de baas’ groot succes

12/06/2024

Dinsdagavond 11 juni 2024 organiseerden we de informatieavond over emotie-eten. Gastspreker was diëtist Gré van Ramshorst, die de aanwezigen flink aan het werk zette.

Zo’n vijftien deelnemers kwamen af op het evenement. De koffie en thee stond klaar en op de tafeltjes lagen al pennen en papier, dus ze wisten dat het geen eenrichtingsverkeer zou worden. Namens Roden Fit en Gezond opende Daniël Nicolai de avond, waarna expert Gré van Ramshorst het podium betrad.

Gré nam ons mee in het stappenplan om emotie-eten de baas te zijn. Stap 1 – noteer wanneer je de neiging hebt te gaan snoepen – was een vrij makkelijke opstart, maar stappen 2 en 3 werden al een stuk lastiger. Wat was ons gevoel voor, tijdens en na het eten, en wat zou onze échte behoefte zijn? Gré loodste ons erdoorheen en vanuit de aanwezigen kwam veel respons.

Rond 21:00 uur eindigde de workshop. De meesten bleven nog even napraten, stelden nog wat vragen aan Gré en lieten hun emailadres achter voor meer informatie. Het was een geslaagde avond!

Roden Fit en Gezond probeert zo’n drie- tot viermaal per jaar informatieavonden te organiseren. De volgende bijeenkomst vindt plaats in september en zal aangekondigd worden via onze website en social media. Houd deze dus in de gaten!

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën