Beweegmakelaar

De beweegmakelaar

Wil je meer bewegen en heb je hulp nodig?

Bewegen is gezond, dat geldt voor iedereen van jong tot oud! Door regelmatig en voldoende te bewegen krijg je meer energie, heb je minder kans om ziek te worden en wordt het bewegen ook makkelijker. Ook wanneer je een chronische aandoening of ziekte hebt, helpt bewegen je beter te voelen. Wil je meer bewegen maar weet je niet hoe dit aan te pakken? De beweegmakelaar helpt je graag!

Ons doel is dat iedere inwoner uit Roden en omgeving plezier kan ervaren aan sporten en bewegen. Hoe, wat, waar, wanneer? De beweegmakelaar helpt bij het vinden van een beweegactiviteit die past bij de wensen en mogelijkheden.

Wat doet de beweegmakelaar?

Wanneer je op zoek bent naar passende beweging is het lastig om een goede keuze te maken uit alle mogelijkheden die er zijn. Tijdens een gesprek wordt gekeken welk beweegaanbod het beste bij je wensen past.

De beweegmakelaar heeft een compleet overzicht van alle partijen die zich bezig houden met het aanbieden van sport en bewegen in Roden. Wat is er voor jouw leeftijd en wat past het beste bij jou? De beweegmakelaar neemt contact op met de aanbieder zodat zij weten dat je komt en je zo snel mogelijk kan beginnen.

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil bewegen of het advies heeft gekregen om meer te bewegen. Je kan zelf de beweegmakelaar benaderen, maar het kan ook worden gedaan door zorgverleners zoals de huisarts, praktijkondersteuner of fysiotherapeut.

Kosten

De hulp van de beweegmakelaar is gratis. Kosten van het sportaanbod waaraan men gaat deelnemen naar aanleiding van het contact met de beweegmakelaar, zijn voor eigen rekening.

Contact

Wil je meer weten of graag een afspraak met de beweegmakelaar? Stuur dan een e-mail naar beweegmakelaar@rodenfitengezond.nl of plan alvast jouw afspraak in de agenda.