Vario programma 2023

Welkom bij Roden Fit en Gezond

Wanneer u uw gezondheid wilt verbeteren is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw leefstijl. Om u daarbij te helpen gaan we graag met u in gesprek. We onderzoeken samen wat u graag zou willen doen en kijken daarbij naar het brede aanbod in de regio. We vinden het belangrijk om iets te vinden wat goed bij u past en wat u met plezier kunt doen.

Heeft u nog geen idee wat u graag wilt doen, dan behoort een zorgvuldig opgesteld vario-programma tot de mogelijkheden, waarbij u kennis kunt maken met verschillende sporten. Tijdens de sport- en beweegmomenten is er veel persoonlijke aandacht en kunt u met allerlei vragen bij de trainers terecht. Daarnaast houden we informatieve bijeenkomsten op het gebied van sport, voeding, beweging en bewustwording. Zodoende leert u wat voor u en uw lichaam belangrijk is.

U kunt zich aanmelden op aanraden van uw huisarts of praktijkondersteuner, maar ook op eigen initiatief (zo nodig in overleg met de arts). Vervolgens werken we onder begeleiding van leefstijlcoach, diƫtist, verschillende trainers en indien nodig de fysio-/oefentherapeut aan het verkrijgen van een gezondere actievere leefstijl.

Zodra de situatie het weer toelaat zullen we het programma voor 2023 plannen.

Het programma biedt onder meer aan:
– fysio-fitness
– yoga
– aquajoggen
– badminton
– volleybal
– tennis
– golf
– wandelen

Wij vertellen u er graag meer over! Maak geheel vrijblijvend kennis om te kijken of dit iets voor u is.

Heeft u interesse? Meld u dan tijdig aan door onderstaand formulier in te vullen of neem telefonisch contact op via 06 252 998 72.

CONTACT

  Voor- en achternaam*

  Adres*

  Postcode en woonplaats*

  Email*

  Email bevestigen*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer

  Mobiel telefoonnummer

  Huisarts

  Heeft u last van 1 of meer van onderstaande aandoeningen?

  Anders

  *Alle velden graag invullen.